Új könnyűipari csarnok épült a polgár ipari parkban

Befejeződött a POLGÁR-INVEST Kft. 300 millió Ft vissza nem térítendő támogatást elnyert projektje, mely az Új Széchenyi Terv „Üzleti infrastruktúra és befektetési környezet fejlesztése a régióban” tárgyú pályázati kiírása keretében valósult meg. A beruházás eredményeként a Polgár Ipari Park egy 7.519 m2 hasznos alapterületű csarnokkal bővült, valamint eszközbeszerzés valósult meg a Társaság szolgáltatási körének bővítése céljából. A fejlesztés további hozadékaként a betelepülő vállalkozások legalább 21 hosszú távú munkahelyet teremtenek. A projekt az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 A Polgár Ipari Park 1999-ben nyerte el az ipari parki címet, üzemeltetője és tulajdonosa a kezdetektől fogva a POLGÁR-INVEST Ingatlanfejlesztő, Befektetésszervező és Szolgáltató Kft.  A betelepülő vállalkozások tevékenységének támogatására az ipari parkban nyújtott szolgáltatások között szerepelnek – a teljesség igénye nélkül – a következők: üzemeltetés, műszaki-, jogi-, pénzügyi-, üzletviteli-, környezetvédelmi-, pályázatfigyelési- és készítési tanácsadás; portaszolgálat, biztonsági szolgálat, járőr biztosítása; tömegközlekedési kapcsolat; M3-as autópálya kapcsolat; kommunális- és szelektív hulladékgyűjtés.

 A jelen projekt keretében megvalósult beruházás elérte eredeti célját, mely szerint egy újabb, bérbeadás formájában hasznosításra kerülő, 7.519 m2 hasznos alapterületű csarnok épült meg. A korszerű csarnok bérbeadása az előrehaladott tárgyalások alapján biztosított. A pályázat keretében megvalósult eszközbeszerzés révén a társaság új irodai nyomdai szolgáltatást tud nyújtani a parkba települt vállalkozások részére.

 A projekt sikeresen lezárult. A teljes beruházás hozzájárul ahhoz, hogy a POLGÁR-INVEST Kft. növelje a Polgár Ipari Parkba betelepült vállalkozások számát és ezzel az ipari parki terület kihasználtságát, aminek további pozitív hozadékaként az újonnan betelepülő vállalkozások révén legalább 21 hosszú távú munkahely jön létre a közeljövőben.

A sajtóközleményt innen tölthetik le

További információ kérhető:
POLGÁR-INVEST Ingatlanfejlesztő, Befektetésszervező és Szolgáltató Kft.
Cím: 4090 Polgár, Hajdú út 40.
Levelezési cím: 1519 Budapest, Pf. 235..
Telefon: +36 (1) 481-4530, +36 (1) 481-4522
E-mail: info@infogroup.hu
Honlap: http://www.polgariparipark.hu/