Új könnyűipari csarnok épül a Polgár Ipari Parkban

Elkezdődött a Polgár-Invest Kft. 300 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert projektje, ami az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Program keretén belül „Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása” tárgyú pályázati kiírása keretében valósul meg.

Több, mint hatszázmillió forintos beruházással új szolgáltató csarnok épül Polgáron az ipari parkban – közölte Székely Ádám, a tulajdonos Infogroup cégcsoport ügyvezető igazgatója az MTI-vel. A beruházást 300 millió forinttal támogatja az Európai Unió. A forrásból egy nettó 4.648 nm alapterületű könnyűipari csarnok épül, és eszközbeszerzésre is fordítanak belőle.

Székely Ádám közleményében ismertette: a projekthez 300 millió forint uniós támogatást nyertek. A közel 5000 négyzetméteres könnyűszerkezetes csarnok építése mellett eszközbeszerzésre fordítják a beruházási összeget. A bővítést a közlemény szerint a piaci igények tették szükségessé.

A betelepülők tevékenységének támogatására a POLGÁR-INVEST Kft. számos szolgáltatást nyújt: a társaságok segítséget kaphatnak többek közt az üzemeltetés, projektmenedzsment, pénzügyi-, számviteli-, jogi-, adótanácsadás, pályázatok elkészítése és munkaerő szervezés területén is. A jelen fejlesztés keretében megvalósításra kerülő eszközbeszerzéssel a pályázó társaság új irodai-nyomdai szolgáltatás nyújtását fogja biztosítani a parkba települt vállalkozások részére.

 

További információ kérhető:

Polgár-Invest Ingatlanfejlesztő, Befektetésszervező és Szolgáltató Kft.
Cím: 4090 Polgár, Hajdú út 40.
Levelezési cím:1519 Budapest, Pf. 235.
Telefon: +36 1 481 4530
E-mail: info@infogroup.hu
Honlap: http://www.polgariparipark.hu/