Jabil circuit

Első csarnok alapterülete: 4.260 m2
Irodaterület: 208 m2
Kivitelezés kezdete: 2011. január
Átadás: 2011. május
Tevékenység: ukrán-magyar áruforgalom, raktározás

A Jabil Circuit Magyarország Kft. a magyarországi és ukrajnai gyárainak megnövekedett raktárkapacitás igényeihez keresett területet az Észak-Alföld Régióban. A megnövekedett raktárszükséglet a globális ellátó láncot is érintette, ezért 2011 júniusára a minőségi szempontok megtartása mellett sürgősen megoldást kellett találniuk. A Jabil kívánalmait szem előtt tartva a 4300 m2-es csarnokot 1,5 hónappal a tervezett időpont előtt átadtuk az új bérlőnek. Az elektronikai vállalat speciális munkaerőigényének kielégítését a helyi szakiskolával összehangolt képzési program biztosítja.

„A bővülő igények és növekvő megrendelések miatt vált szükségessé a Jabil számára egy új, a hazai és ukrajnai gyár igényeit egyaránt kielégítő teljes körű raktározási feladatokat ellátó telephely létrehozása. Figyelembe véve a Jabil szempontrendszerét, raktározási igényeinek a Polgár Ipari Park a legjobb megoldást nyújtja.” Palásti Lajos, ügyvezető igazgató- Jabil Circuit Magyarország Kft.

A Jabil bővülő üzleti tevékenységéhez 2014. szeptemberétől további 6.782 m2 csarnok- és 688 m2 irodaterületet bérelt ki a Polgár Ipari Parkban.