Megépült az új könnyűipari csarnok a Polgár Ipari Parkban

Befejeződött a Polgár-Invest Kft. 300 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert projektje, ami az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Program keretén belül „Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása” tárgyú pályázati kiírása keretében valósult meg.

A projekt megvalósításához cégünk 300 millió forint uniós támogatásban részesült – mondta el Székely Ádám, az Infogroup cégcsoport vezetője. A közel 5000 négyzetméteres könnyűszerkezetes csarnok építése mellett eszközbeszerzésre fordították a beruházási összeget. A bővítést a közlemény szerint a piaci igények tették szükségessé.

A jelen projekt keretében megvalósult beruházás elérte eredeti célját, mely szerint egy újabb, bérbeadás formájában hasznosításra kerülő, 4.648 m2 hasznos alapterületű csarnok épült meg. A korszerű csarnok bérbeadása az előrehaladott tárgyalások alapján biztosított. A pályázat keretében megvalósult eszközbeszerzés révén a társaság új irodai nyomdai szolgáltatást tud nyújtani a parkba települt vállalkozások részére.

A projekt sikeresen lezárult. A teljes beruházás hozzájárul ahhoz, hogy a POLGÁR-INVEST Kft. növelje a Polgár Ipari Parkba betelepült vállalkozások számát és ezzel az ipari parki terület kihasználtságát.

A tanúsítványt innen tölthetik le

 

További információ kérhető:

POLGÁR-INVEST Ingatlanfejlesztő, Befektetésszervező és Szolgáltató Kft.
Cím: 4090 Polgár, Hajdú út 40.
Levelezési cím: 1519 Budapest, Pf. 235.
Telefon: +36 (1) 481-4530, +36 (1) 481-4522
E-mail: info@infogroup.hu
Honlap: http://polgariparipark.hu/hu/

A tanúsítványt innen tölthetik le