Jabil terjeszkedés – Polgári Ipari Park

Újabb betelepülő érkezett a Polgár Ipari Parkba. A Jabil Circuit 2011. június 24-én ünnepélyes keretek között vette át 4300 nm-es raktárépületét. A csarnok az ipari park logisztikai programjának keretein belül megvalósult saját fejlesztésű beruházása.

4300 nm csarnokot vett át a Jabil Circuit idén júniusban Polgáron. Az új létesítményt Fazekas Sándor , vidékfejlesztési miniszter adta át Palásti Lajos ügyvezető igazgatónak és Mr. John Fisher, európai létesítménygazdálkodási vezetőnek.

A több, mint 100 fős rendezvény meghívottjai között ott voltak a logisztika szakmai képviselői illetve az Észak-Alföld Régió kiemelt gazdasági szereplői, akik az átadási ceremóniát követően kerekasztal beszélgetés keretein belül vitatják meg, vajon a régió versenyképes lehet-e a logisztika területén, illetve az ipari parkok hogyan járulhatnak hozzá a régió gazdasági növekedéséhez?

Az esemény háziasszonya Borbás Marcsi volt, továbbá fellépett a montreali tánc világkupáról 3 világbajnoki címmel hazatért  4ForDance, illetve a hazánkban egyedülálló, Manouche Swing stílust képviselő Hot Club of Hungary.