A tulajdonos

Polgár Invest Kft. az InfoGroup cégcsoport tagja

Az InfoGroup a hazai ingatlanpiacon 1989 óta jelen lévő, magyar magánszemélyek által alapított, magyar tulajdonú ingatlanfejlesztő vállalat. A cég leginkább értékesítési és bérbeadási célú iroda- és ipariingatlan-beruházásokról, fejlesztésekről ismert, de számos lakó- és kereskedelmi ingatlan projekt is a portfóliójába tartozik. 

A cégcsoport saját tulajdonú fejlesztések mellett built-to-suit (egyedi megrendelésre készülő) projektek kivitelezésében is aktív. Ilyen a Tiszaújvárosban egy 18.000 nm-es raktárépületének fejlesztése, valamint Miskolcon egy 21.500 nm-es raktárcsarnok kivitelezése; sőt egy Szentendrén épülő bevásárló központ építése is az Infogroup érdekeltségébe tartozik.

 

2012 óta komplex ipari beruházásokban tulajdonosi szerepvállalás és projekt menedzsment is erősíti a cég tevékenységeit. Ezek a portfólió beruházások a hulladékkezelés, műanyagipar, szolgáltatások területére fókuszálnak leginkább. A cégcsoport 2013 óta aktív a kockázati tőkebefektetések területén és inkubátorházat is alapított kezdő vállalkozások támogatására.

Az Infogroup kiemelt projektjei közé tartozik jelenleg a Bartók Udvar irodakomplexum Budapesten, a Karcagi Ipari Park, valamint a Polgár Ipari Park és Logisztikai Központ fejlesztése és üzemeltetése.